Friesland


Wie Friesland zegt, denkt vaak aan de Friese Elfsteden, de Friese taal (it Frysk), de Wadden, de waterrijke omgeving en uitgestrekte landschappen. Op onze appartementen boerderij heeft u al deze elementen binnen bereik. U overnacht bij ons tussen de aardappel- en korenvelden, aan de rand van de Elfsteden stad Franeker en op een steenworp afstand van de waddenkust.

Een belevenis voor iedereen

Dat Friesland dé ideale bestemming is voor rust en ruimte, is voor niemand een geheim. Maar ook de actieve vakantieganger kan zijn of haar hart hier gerust ophalen. De natuurrijke omgeving nodigt uit voor een heerlijke wandel-, fiets- of vaartocht. Sla in de zomer een balletje op tijdens een Friese kaatspartij en bind in de winter de ijzers onder voor een schaatsrondje. Op slechts 15 minuten autorijden van onze B&B vindt u een overdekte ijsbaan in Leeuwarden. Vergeet ook vooral de rijke historie van onze mooie provincie niet. Veel herinneringen aan vroeger zijn bewaard gebleven, die voor u als toerist te bezoeken en bewonderen zijn. Kortom, Friesland is belevenis voor iedereen.

Informatie voor toeristen

U wilt de mooiste plekjes van Friesland ontdekken op een verrassende manier? Neem dan vooral een kijkje op de website van Friesland.nl voor de allerleukste Elfsteden arrangementen.